Intercanvis


intercanvi  intercanvi-2
INTERCANVI LINGÜÍSTIC I CULTURAL AMB ALEMANYA
El nostre col·legi ofereix cada any als alumnes de 3r i 4t d’ESO la possibilitat de participar en un intercanvi amb Alemanya, amb els alumnes de les escoles Mary Ward de Mainz i de Herford. Un any l’intercanvi és amb una escola i l’any següent és amb l’altra. Així s’amplia l’oferta de conèixer ciutats i regions diferents d’Alemanya.
La ciutat de Mainz està situada a la riba del riu Rhein (Rin), just en la confluència amb el riu Main (Meno). És la capital del Land Rheinland-Pfalz (Renània-Palatinat) i és també coneguda com a ciutat universitària amb la Gutenberg-Universitat, la qual deu el nom a un dels fills cèlebres de la ciutat: Gutenberg, inventor de la impremta. Igualment, Mainz és seu del bisbat, per la qual cosa posseeix una preciosa catedral romànica.
A les rodalies de Mainz, hi ha les ciutats de Wiesbaden, Darmstadt i Frankfurt i, de fet, la ciutat és un important centre de comunicació i de comerç, especialment dels vins i caves de la regió del Rin.
L’estada a Alemanya és de 10 dies i és una oportunitat per als nostres alumnes d’aplicar allò que han après a classe d’alemany i, fins i tot, de millorar els seus coneixements.
Print Friendly, PDF & Email