El Programa Diploma Dual es pot començar a 2n, 3r o a 4t d’ESO i es finalitza a 2n de Batxillerat.

Quan acaben el Batxillerat els estudiants reben la mateixa titulació que els alumnes d’Estats Units d’Amèrica al finalitzar la High School, que està reconeguda a tots els estats i a totes les universitats del món.

Programa Diploma Dual

El Programa Diploma Dual es pot començar a 2n, 3r o a 4t d’ESO i es finalitza a  2n de Batxillerat. Quan acaben el Batxillerat  els estudiants reben la mateixa titulació que els alumnes d’Estats Units d’ Amèrica  al finalitzar el High School, que està reconeguda a tots els estats y a totes les universitats del món.

Un dels avantatges del Diploma Dual, juntament amb la notable millora del nivell d’anglès, és l’autonomia que proporciona als alumnes i la facilitat que adquireixen en el maneig de les noves tecnologies, de manera que previsualitzen el que serà la seva formació universitària.

100% en anglès

El programa es desenvolupa al 100% en anglès, però va molt més enllà de l’aprenentatge de l’idioma. Els alumnes pensen i treballen en anglès, participen en classes magistrals i es poden comunicar diàriament amb professors nadius, participen en Live Sessions amb altres companys i, en definitiva, es defensen autònomament en anglès, la qual cosa augmenta la seva confiança i destresa.

American High School Diploma

El Diploma Dual és possible perquè el sistema educatiu nord-americà avalua els alumnes per coneixements i capacitats. Sota aquest concepte, per obtenir l’American High School Diploma, l’alumne del Diploma Dual no ha d’estudiar una mateixa assignatura (matemàtiques, física, literatura…) dues vegades, en anglès i català, sinó tan sols les matèries específiques del país (llengua, història, cultura…), mentre que la resta se li convaliden.

Per un millor seguiment del programa, l’escola proporciona un professor que fa l’acompanyament dels alumnes que el cursen.

This site is registered on wpml.org as a development site.