L’escola, conscient de la importància i dificultat que té l’alemany, ha establert l’aprenentatge d’aquesta llengua des dels cursos inferiors.
A partir de 3r de Primària s’introdueix l’ajudant de conversa per tal de treballar en petits grups la competència d’expressió oral.
  • A P1 i P2, s’introdueix una sessió setmanal d’una hora aproximadament, d’audició de l’alemany a través de cançons i vocabulari proper als nens.
  • A P3, fan sis sessions setmanals a través de cançons, contes, petits teatres, etc. També s’imparteix en alemany una part del treball per projectes.
  • A P4 continuen amb sis sessions setmanals treballant també cançons i vocabulari proper al nen i als centres d’interès que es treballen a l’aula. S’imparteix també en alemany una part del treball per projectes.
  • A P5 fan també sis sessions setmanals en alemany ,de les quals dues es treballen amb el grup desdoblat per tal de fixar millor la pronunciació i el vocabulari.
  • Durant tota l’etapa d’infantil s’introdueix l’alemany per mitjà de propostes lúdiques (cançons, teatres, contes senzills, etc). També es treballen festes típiques alemanyes com ara Sant Nikolaus, la Pasqua, etc.
  • A l’etapa d’Infantil es treballa també el Projecte Artigal, que treballa la llengua alemanya a través dels contes.
  • 1r i 2n de Primària: els alumnes fan 5 hores d’alemany a la setmana, de les quals n’hi ha una desdoblada per a poder treballar en grups petits. També les dues hores de l’assignatura de Kunst (art) s’imparteixen en alemany.
  • 3r i 4t de Primària: fan 4 hores setmanals de llengua alemanya, dues d’elles amb el suport de l’ajudant de conversa. També les dues hores de l’assignatura de Kunst (art) s’imparteixen en alemany.
  • 5è i 6è de Primària: tenen 4 hores setmanals d’alemany, de les quals dues són amb el suport de l’ajudant de conversa. A 5è, a més, fan Kunst (art) en alemany.

A l’ESO s’imparteixen 4 hores setmanals d’alemany als cursos de 2n i 4t,  i 3 hores setmanals  als cursos de 1r i 3r.

A tots els cursos tenen tres hores d’ajudant de conversa, per treballar la competència d’expressió oral en petit grup.

Es treballa per preparar als alumnes per a l’obtenció del títol B1 del Goethe Institut.

Actualment oferim intercanvis a tots els cursos d’ESO amb les escoles de Mainz i Herford.

This site is registered on wpml.org as a development site.