Die Schultüte o la cucurulla d’escola a Mary Ward Barcelona

Die Schultüte o la cucurulla d’escola a Mary Ward Barcelona

L’antiga tradició alemanya de regalar als nens, quan inicien l’escolarització, una graciosa cucurulla plena de material de treball, en alemany “die Schultüte”, dona també la benvinguda a l’etapa de Primària als alumnes de l’escola Mary Ward Barcelona

El primer matí de classe a l’escola Mary Ward Barcelona, per als alumnes que comencen la Primària, fa el perfum d’allò que es viu als col·legis alemanys el dia en què els nens hi van per primera vegada. És costum germànic que els infants hi rebin, com a regal, una cucurulla plena d’eines de treball. En el nostre cas ja han estat escolaritzats prèviament, però, tanmateix, l’obsequi els recorda simbòlicament el pas cap a una nova etapa. Les cucurulles, simpàticament ornamentades, han estat confeccionades durant el curs anterior pels alumnes que aquell mateix dia comencen segon curs de Primària. Els nens de primer les reben sempre amb gran il·lusió, perquè són plenes de llapis de colors, gomes, maquinetes, i moltes més coses profitoses per a l’escola.

I què els espera a Primària?

Si us fa peça, doncs, no dubteu de venir a conèixer-nos al carrer Copèrnic nº55 de Barcelona. No hi ha nen o nena que no hi sigui benvingut, i si heu de començar 1r de Primària la vostra Schultüte us hi espera ben carregada.

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.