Estiu


Casal en alemany

Ja fa uns quants cursos que els últims dies de juny i tot el mes de juliol s’organitza al mateix col·legi , a través de l’empresa Activa, un casal en alemany pels alumnes de P3 fins a 3r de Primària.

El casal té una temàtica diferent cada setmana, però totes al voltant d’un mateix centre d’interés. Les activitats són lúdiques i s’instal·len unes piscines al jardí per tal que els nens es puguin refrescar. Cada setmana es fa una sortida de mig dia a un parc o un museu. 

El servei cuina és el del col·legi i els monitors són del casal. Els horaris poden ser de matí i tarda, amb servei o no de menjador.

El casal està obert a alumnes de fora de l’escola.

http://www.activa.org

Monogràfics en alemany

Pels alumnes de 4t a 6è de Primària s’ofereixen durant el mes de juliol uns cursos monogràfics en alemany.

Els organitza l’empresa Activa amb monitors alemanys y cada setmana es treballa un tema al voltant d’un centre d’interés. És una manera de practicar l’alemany en un ambient diferent a l’aula.

L’horari és de 9 a 13h.

Està obert a alumnes de fora de l’escola.

http://www.activa.org

Estiu a Alemanya

Des del col·legi podem organitzar a través de les empreses Rising Culture o Kells  estades d’estiu a Alemanya de 2 a 4 setmanes.

http://www.risingculture.com/

http://www.kellscollege.com

Estiu a Anglaterra

A través de Britannia Scholl, la mateixa empresa que ens proporciona els ajudants de conversa, podem organitzar estades d’estiu a Anglaterra o Irlanda.

www.britanniaschool.com

Print Friendly, PDF & Email