Esports


ESCOLA ESPORTIVA

escolaesportivaEd. Infantil: Treballem la psicomotricitat. És una proposta d´activitats i exercicis diferents, variant els espais i els materials a través dels quals els infants poden connectar amb el seu cos i amb el plaer del moviment. A partir de P5 ja comencen a fer més jocs col·lectius i jocs pre-esportius.
1r i 2n de Primària: Iniciació a l´esport de manera generalitzada, amb molts jocs i activitats de caire més col·lectiu. Busquem la major riquesa motriu del infant perquè més endavant tingui una bona base i, si vol, s´especialitzi en qualsevol esport.Jocs pre-esportius i esports varis ( futbol, bàsquet, hoquei, handbol, voleibol……).

ESCOLA DE TENNIS


tenis Iniciació al tennis mitjançant jocs i exercicis bàsics amb i sense raqueta, buscant l´adaptació dels nens i nenes a aquest esport desenvolupant les seves habilitats individuals.

ESCOLA DE FÚTBOL, BÀSQUET I VOLEIBOL

basquetvolei petitaIniciació al bàsquet, al fútbol i al voleibol de forma individual i col·lectiva mitjançant jocs i exercicis, buscant la diversió dels infants. Mirant, entre d´altres coses, de crear futurs equips de competició a nivell escolar.

COMPETICIÓ FÚTBOL I VOLEIBOL

futbolvolei gran
Equips de competició escolar, on es treballen les diferents habilitats físiques, tècniques i tàctiques de cada esport mitjançant exercicis i jocs, buscant la millora i perfeccionament individual i col·lectiu. Aprofitem l´aspecte competitiu per treballar els seus valors (respecte, sacrifici, col·laboració, acceptació, integració, disciplina…).
http://www.elconsell.cat/elconsell/ceeb/ 

Print Friendly, PDF & Email