Activitats per a pares


FEAC

Serveis4Ja fa molts cursos que portem a terme aquesta activitat formativa per a pares. Des de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya) proposen cinc temes al llarg del curs diferents per a cada etapa (Infantil, Primària i Eso) i amb  professors del col·legi, conductors de les trobades, el pares poden compartir les seves inquietuds sobre temes educatius.

CORAL

2015-11-20-Logo-CORAL-MARY-WARD-538x600Ja fa 20 anys que pares, ex pares, avis, professors, ex professors…, en definitiva amics del col·legi Mary Ward, es troben cada dijous a les 20 h per cantar a la nostra coral. 
El seu repertori és ampli i ajuden a posar una nota musical a les nostres celebracions més assenyalades, com ara la festa de Nadal o la celebració de la Primera Comunió dels alumnes.

TALLERS SOLIDARIS

Des de fa molts anys un grup de mares i avies d’alumnes treballen fent manualitats. Aquestes les venen al llarg de l’any i els diners que recullen van destinats aa l’obra social  que la Congregació té a Piauí (Brasil) o per a qualsevol altre obra que tingui necessitat en un moment determinat. 

GIMÀSTICA ADULTS

gimnàstica 2gimnàstica 1Cada curs es proposa l’activitat de gimnàstica per a adults. Sempre que el nombre de participants sigui suficient  es porta a terme l’activitat.
Igualment, si hi ha un grup de pares o mares que volen proposar una altra activitat, sempre que el nombre de participants sigui suficient, es procura portar-la a terme.
Print Friendly, PDF & Email